ПРОМО! GUTTO Anti-Aging дневен крем с перлен протеин + GUTTO Anti-Aging екстра овлажняващ нощен крем

Gutto cream

  • Производител: Gutto
  • Наличност: В наличност
  • Количество Gutto нощен крем: 50мл.; Gutto дневен крем: 50мл

GUTTO Anti-Aging дневен крем с перлен протеин за лице (крем против бръчки)

С GUTTO дневен крем против бръчки Вие ще възстановите еластичността на кожата. Подхранващото му действие помага на кожата да премахне мъртвите кожни клетки, за да може тя да изглежда гладка и нежна. Изсветляващият, подмладяващ, кислородно-инфузионен крем за дневна грижа значително съдейства за намаляване появата на пигментирани петна и точки, предотвратявайки формирането на нови такива. Подходящ за след бръснене. Не съдържа парабени. За най-добри резултати, изполвайте заедно с GUTTO нощен крем. 

GUTTO Anti-Aging екстра овлажняващ нощен крем

С подмладаващия, екстра овлажняващ нощен крем синя анемона може да получите удивителни резултати без прекомерно нанасяне върху кожата ви. Той ефективно се бори с признаците на стареене на клетъчно ниво, увеличавайки естествената защита на клетъчните механизми и поддържащата собствена способност на кожата за възстановяване. Уханието на продукта се дължи на аромат разработен на базата на натуралните ароматни растения и плодови есенции. Продуктът е клинично тестван. Не съдържа парабени. За прекрасна кожа, използвайте в комбинация с нашия дневен крем. Поръчайте лесно, без регистрация. Доставка до избран от Вас адрес в цяла България.
Дневен крем: Осигурява защита от вредни UV лъчи, които причиняват стареене (еквивалент на SPF 20+), дълбоко овлажнява и образува защитен слой на кожата, който трае през целия ден, поддържа клетъчната активност до максимално ниво срещу вредните вътрешни и външни фактори. Нощен крем: Намалява появата на бръчки, интензивно хидратира, ревитализира, омекотява, успокоява и подхранва кожата, като я прави видимо по-сияйна и гладка.
Дневен крем: нанасяйте след тонизиращо почистване на лицето, врата и деколтето, минимум 30 минути преди излагане на слънце. Използва се само външно. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте при нормална стайна темпеатура. Нощен крем: нанасяйте след тонизиращо почистване на лицето, врата и областта на деколтето. Само за външна употреба. Използва се само външно. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте при нормална стайна темпеатура.
При осемседмична редовна употреба помага за значително подобрение на кожната тъкан и намаляване появата на остри линии и бръчки. С GUTTO Anti-Aging дневен крем с перлен протеин за лице кожата Ви може да има много по-младежки вид с гладък, здрав и гъвкав цвят на лицето.

Потребителите, които купуват този продукт, разглеждат още:

Имате въпроси? +359 892 217 777
Нужда от оферта? sales@gutto.bg
Нужда от помощ? support@gutto.bg