ПОВРЕДЕНА ОПАКОВКА! GUTTO Essential Ant Egg Oil Cream For Woman Мравчен крем против нежелано окосмяване за тяло за жени 150 мл

Hair Reducing Ant Egg Oil Cream

  • Производител: Gutto
  • Наличност: В наличност

Кремът зa тяло против нежелано окосмяване с Decelerine ™ e най-доброто натурално решение за нежелано окосмяване по тялото. 


Decelerine ™  е патентован продукт на Lipotec S.A. Испания, който представлява смес от активни съставки, които намаляват нежеланото окосмяване. Осигурява успокояващ, овлажняващ и противовъзпалителен ефект. Не съдържа парабени. 


Доказано е клинично, че Decelerine ™ са ефективни при инхибиране на растежа на косъма чрез насочване на клетките на космения фоликул, по време на тяхната фаза на растеж и отслабването на образуване на нови косми. Постепенно се намалява плътносттa и дължината на косъма.


Основни съставки в Decelerine ™ са екстракт от Aloe Vera листа (Aloe Barbadensis) и екстракт от Pseudoalteromonas Ferment. Известен още като Antarcticine, екстрактът от Pseudoalteromonas Ferment е агент за подобряване на състоянието на кожата, използван в редица anti-age продукти, поради способността му да се регенерира и за да защитава кожата, да съдейства за увеличаване на колагена и еластина, и подобряване на хидратацията на кожата.


Влияе на гъсто окосмяване, както и на мъх и малки единични косъмчета, с всякакъв цвят. Кремът е подходящ за борба с подкожни и врастнали косми. За интимните зони, препоръчваме нашия Gutto крем против нежелано окосмяване по лицето. Поръчайте лесно, без регистрация. Доставка до избран от Вас адрес в цяла България.

Имате въпроси? +359 892 217 777
Нужда от оферта? sales@gutto.bg
Нужда от помощ? support@gutto.bg