GUTTO Essential Ant Egg Oil Serum Серум зa тяло против нежелано окосмяване с мравчена киселина 50 мл

Hair Reducing Ant Egg Oil Serum

  • Производител: Gutto
  • Наличност: В наличност
  • Количество 50мл.

Серумът зa лице и тяло против нежелано окосмяване с Decelerine ™  (патентован продукт на Lipotec S.A. Испания)   e най-доброто натурално решение за нежелано окосмяване и като такъв може да се използва и за най-деликатните зони по тялото. Decelerine ™  е патентован продукт на Lipotec S.A. Испания, който представлява смес от активни съставки, които намаляват нежеланото окосмяване. Осигурява успокояващ, овлажняващ и противовъзпалителен ефект. Не съдържа парабени. Поръчайте лесно, без регистрация. Доставка до избран от Вас адрес в цяла България.

Значително спомага за намаляването, отслабването и забавянето на повторния растеж на окосмяването, увеличавайки качеството на кожната тъкан в местата на нанасяне. Докато защитава РН баланса на вашата кожа, този продукт също така повишава нейната мекота и еластичност.
След премахването на окосмяването чрез кола маска, епилатор или други методи, нанесете серума старателно, като масажирате от 5 до 10 минути. За най-ефективни резултати се препоръчва ежедневна употреба преди сън. Използва се само външно. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте при нормална стайна темпеатура. Преди употреба тествайте малко от количеството върху вътрешната част на китката.
GUTTO Ant Egg Oil Serum подпомага забавянето на растежа на космените фоликули и допринася много за оставането им във фаза на покой. Като резултат уникалния продукт GUTTO Ant Egg Oil Serum намалява количеството косми в зоните, където се нанася до 65%, отлага повторното им поникване с до 75% и ги прави по-немощни с до 46%. Това е един изцяло натурален продукт, който е създаден в резултат на научни и дерматологични тестове.

Потребителите, които купуват този продукт, разглеждат още:

Имате въпроси? +359 892 217 777
Нужда от оферта? sales@gutto.bg
Нужда от помощ? support@gutto.bg