#

Азиатската тайна за Безупречна кожа

Защо перленият прах е толкова полезен за кожата и за здравето на човека? Той съдържа важни аминокиселини и минерали. С него се постига изключителен противовъзпалителен и изчистваш ефект. Той подобрява тена, чисти акне и много бързо прави регенерация на кожните клетки. Да не пропуснем и избелващия ефект при старчески петна.


Интересното е, че перленият прах е бил използван както вътрешно, така и външно в Китай в продължение на хиляди години. Императрица Цъси, императрица на Китай, известена с безупречния си тен, е ползвала перлен прах за кожата си. Днес много кремове и маски в Азия са с перлен прах.


Използването на перлен прах може да звучи скъпо, обаче, това е сравнително икономичен вариант за поддържане на естествената красота  на кожата с натурални средства.

От какво се прави перленият прах?

От  фино стрити Перли, които не са пригодни за бижута, поради несъвършенства.


Ето и 3 начина за използване на перления прах за кожата.


  • Вътрешен прием на перлен прах

Изпивайте по една чаша вода, в която е разтворен 1 грам перлен прах, поне два пъти седмично. Така не само ще имате страхотна кожа, но ще подобрите здравето си.

  • Ползвайте перлен прах за пудра

Отървете се от компактните  пудри и преминете към перлен прах! Звучи налудничаво, но този прах е минерален грим.

Купете си перлен прах  и го изсипете в стъклено бурканче с капак. Ползвайте четка за грим и много леко напудрете лицето си.

Може дори да се пудрите преди лягане, това помага за успокояване на кожата и абсорбира излишното масло през нощта.

Много важно е следното – перленият прах съдържа антиоксидант, който повишава ефикасността на супероксид дисмутаза, един от най-силните антиоксидантни ензими в организма. Ето защо, ако ползвате перлен прах, ще имате безупречна кожа на лицето и дори бръчките няма да личат.

С GUTTO дневен крем против бръчки Вие ще възстановите еластичността на кожата. Подхранващото му действие помага на кожата да премахне мъртвите кожни клетки, за да може тя да изглежда гладка и нежна. 


Изсветляващият, подмладяващ, кислородно-инфузионен крем за дневна грижа значително съдейства за намаляване появата на пигментирани петна и точки, предотвратявайки формирането на нови такива.


Осигурява защита от вредни UV лъчи, които причиняват стареене (еквивалент на SPF 20+), дълбоко овлажнява и образува защитен слой на кожата, който трае през целия ден, поддържа клетъчната активност до максимално ниво срещу вредните вътрешни и външни фактори.

Имате въпроси? +359 892 217 777
Нужда от оферта? sales@gutto.bg
Нужда от помощ? support@gutto.bg