#

3-степенно меню за кожата, за която копнееш

Закуска

„ЗАКУСКАТА Е МОЖЕ БИ НАЙ-ВАЖНОТО ХРАНЕНЕ ПРЕЗ ДЕНЯ“ 
Важно е да се погрижиш за кожата на лицето си още със ставането. Да я почистиш и хидратираш и да я предпазиш от слънцето, прахта, замърсеният въздух и т.н.
Избелващият крем на GUTTO играе важна роля за подхранването и омекотяването на кожата. Може да се изпозва като перфектна основа за поставянето на грим. Кремът предпазва кожата от външното влияние на околната среда, като се подсилва нейния защитен механизъм. 
За това сутрин е идеално време да направиш «закуска» на лицето си като се намажеш с кремчето. → https://goo.gl/q122kW 

Основно

Основното ядене за кожата на лицето ти е буквално храната която ядеш. Ти си това, с което се храниш и здравословното хранене поддържа кожата в най-добра форма и има потенциал да решава конкретни кожни проблеми.
Научи се да гледаш на храните като на средства, с които може да подобриш своето здраве и едновременно с това и вида на твоите коса, кожа и нокти. 

Десерт

След като сме се погрижили лицето ти да е „сито“ цял ден идва време за сладката част - десертa.
Gutto anti-aging екстра овлажняващ крем намалява появата на бръчки, интензивно хидратира, ревитализира, омекотява, успокоява и подхранва кожата, като я прави видимо по-сияйна и гладка.
С GUTTO Anti-Aging нощен крем → https://goo.gl/Rd8Yyh , кожата ти може да има много по-младежки вид с гладък, здрав и гъвкав цвят на лицето.

☺ Bon Appétit - https://gutto.bg/ ☺

Имате въпроси? +359 892 217 777
Нужда от оферта? sales@gutto.bg
Нужда от помощ? support@gutto.bg