#

Вече може да имаш мечтаната копринено гладка кожа, без капка болка

Искаш гладка и мека кожа, но не искаш да те боли, нали?

Опити за отърваване от окосмяването се правят от хилядолетия, но и до днес не е открито тотално обезвреждане. Цяла индустрия помага в битката с нежеланото окосмяване, а козметичните салони са с претъпкани графици. Съществуват и много мехлеми и чалъми, които могат да се правят и у дома. 

Да, лазерната епилация, например, е доста ефективно средство в битката с обезкосмяването, но боли и то не малко… Бръсненето пък не боли, но ефектът трае максимум 1 ден…

„Търпи бабо за хубост“. Подлагаме се на какви ли не интервенции, търпим не малка болка, в името на гладката кожа. Примирили сме се, че няма друг вариант. 

А защо? 

Вече има нещо, което може да ти даде мечтаната гладка кожа без капчица болка. 

Тайната е донесена от Близкия изток, където го наричат Tala. Още шумерите открили, че мравчената киселина унищожава космите, а Клеопатра и жените в султанските хареми се мажели с него. 

Какво е мравчена киселина?

На дамите мравчена киселина е известна като чудото, което намалява омразното окосмяване. Както и името й показва тя се добива от секретите на мравките. Но не само те произвеждат мравчена киселина. Екскретират я повечето насекоми и най-вече пчелите.

Благодарение на мравчената киселина мравките се защитават от враговете си. Освен това те я използват и за да консервират храната си и да я предпазят от разваляне.

Мравчената киселина и обезкосмяването

Първи азиатците се убедили в невероятните свойства на мравчената киселина срещу нежеланото окосмяване. Факт е, че тя ефективно се бори с проблема с нежеланите косъмчета, локализирани по различни части от тялото ни.

Прословутата киселина е инструмент, който е бавно, но същевременно ефективно третира издайническите косъмчета.

Доказано е, че киселината не само забавя космения растеж, но и улеснява следваща процедура, свързана с отстраняване на нежеланите косъмчета.

Редовната употреба на продукт с мравчена киселина за обезкосмяване има и още един плюс – гарантира хидратирана и здрава кожа.

Как мравчената киселина унищожава косми?

Мравчена киселина атакува космите в техния фоликул.

Първо, тя съдейства за разрушаване на космения фоликул. Това забавя процеса, свързан с образуването и появата на нов косъм.

Второ, мравчената киселина съдейства за изсветляване на косъма. Дори и най-тъмните косми стават по-светли след третиране с нея.

Третият аспект, в който коментираната киселина работи срещу нежеланото окосмяване, се изразява в отслабване структурата на косъма.

Този резултат от обусловен от прякото въздействие на активния компонент върху космения фоликул.

И не на последно място е способността на киселината да хидратира. Добрата хидратация е много важна след епилация.

Прониквайки в тъканта продукта с тази киселина, работи за постигането на дългосрочни резултати – забавен растеж на космите и идеално хидратирана кожа.

Активният компонент се наслагва в пластовете на дермата и дава невероятни резултати след продължителна употреба. Води до значително отслабване на косъмчетата във всички проблемни области: крака, подмишници, бикини линия. Гарантира също така и по-малко подкожни косъмчета. Възпрепятства появата на възпалителни процеси, които често съпътстват всяка епилация.


И какво сега? Да си търсиш мравчици и пчелички ли? Не, разбира се ☺ 

Нужната концентрация от мравчената киселина + още някои натурални съставки са събрани на 1 място в кремовете за обезкосмяване на Gutto.

Gutto крем против окосмяване

Основен компонент в кремовете и серума на Gutto е масло от мравчени яйца, което гарантира забавен космен растеж и отслабване структурата на косъма чрез директно въздействие върху неговия фоликул.

Специалната формула е с добавка на глицерин, който гарантира допълнителна мекота и хидратация на раздразнената след епилация кожа.

Мазилото, което се предлага в разновидности крем за лице, крем за тяло и серум, се нанася след епилация. За видими резултати е желателно да се ползва редовно 2-4 седмици.


Стига вече болка, стига вече боцкане, стига зачервяване и подкожни косъмчета.

С Gutto може да се наслаждаваш на копринено гладка кожа, без никаква болка ☺ → https://gutto.bg/gutto


GUTTO МРАВЧЕН КРЕМ ПРОТИВ НЕЖЕЛАНО ОКОСМЯВАНЕ ЗА ЛИЦЕ→ https://goo.gl/7CScqk

GUTTO МРАВЧЕН КРЕМ ПРОТИВ НЕЖЕЛАНО ОКОСМЯВАНЕ ЗА ТЯЛО ЗА ЖЕНИ→ https://goo.gl/LMCtNr 

GUTTO МРАВЧЕН КРЕМ ПРОТИВ НЕЖЕЛАНО ОКОСМЯВАНЕ ЗА ТЯЛО ЗА МЪЖЕ→ https://goo.gl/n5dxTh 

GUTTO СЕРУМ ЗA ТЯЛО ПРОТИВ НЕЖЕЛАНО ОКОСМЯВАНЕ С МРАВЧЕНА КИСЕЛИНА→ https://goo.gl/FmLcTr 


Можете да намерите Gutto козметиката и на: Everest.bg/Gutto


Имате въпроси? +359 892 217 777
Нужда от оферта? sales@gutto.bg
Нужда от помощ? support@gutto.bg