#

Спаси косата си с една лесна стъпка!

Излизаш от банята, тъкмо си взела горещ душ. Намазала си косата си с най-новата си супер подхранваща маска, чувстваш се страхотно. И тогава идва тежкият момент - решаваш да се срешиш….. АУЧ!

Не само, че четката не иска да мине, ами ако мине сваля половината ти коса с нея… 

Познато ли ти е?

Защо косата пада? 

Според специалистите е съвсем нормално да падат по 60-100 косъма на ден и това не бива да те тревожи, тъй като на мястото на падналия косъм ще порасне нов. Падането u растежът на косата са естествени процеси, при които организмът сменя старите клетки с нови. 

Страхотно, но когато дойде моментът, в който вадиш поредната топка косми от запушения канал ти светва лампичката и разбираш, че има нещо нередно.

Причините за косопада са разнообразни. Може да са здравословни, може да е причинен от стрес или пък неправилна грижа.

Както и при всичко друго, един проблем, не отшумява, ако не му обърнеш внимание, а дори напротив, става по-голям. За това е добре да се вземат навременни мерки.

В случая има изключително ефикасно, лесно и бързо решение на проблема с косопада → https://goo.gl/nYaao2

Натуралният шампоан на GUTTO с екстракт от чесън е формулиран за всички типове коса. Той помага за подхранване и съживяване на деликатна и безжизнена коса. Придава блясък, мекота, здравина и сила на косата. Спомага за предотвратяване косопада, влива жизненост на сухата, изтъняла коса със засилен косопад, засилва нейният растеж. Специално формулиран без мирис на чесън. Продуктът е подходящ за нормална, суха и чувствителна коса.

Действието на шампоана се появава бързо – може да се забележи видим резултат между 2 и 4 седмици след започване на употреба.

Доказан и изпитан, ето и мнението на една наша клиентка:

„Здравейте, благодаря за шампоана, който ми изпратихте, против косопад. Откакто го ползвам, косата ми е плътна, не пада, усещам я по-здрава и видимо е пораснала. Препоръчвам го, който има проблем, нека го закупи.“ – Гергана Бързанова

Време е да забравиш за запушените канали, хората да спрат да те питат, какъв е домашният ти любимец (който нямаш ☺ ) и след пускане на прахосмукачка, домът ти да остане чист поне за ден-два. → https://goo.gl/nYaao2

Имате въпроси? +359 892 217 777
Нужда от оферта? sales@gutto.bg
Нужда от помощ? support@gutto.bg