GUTTO Whitening Cream SPF 20+ Избелващ крем за лице с Belides 50 мл

Whitening cream with Belides™

  • Производител: Gutto
  • Наличност: В наличност
  • Количество 50мл.

Избелващият крем за лице e натурален продукт, който избелва и регулира обезцветяването на кожата. Постигнете дълготраен ефект против пигментация чрез естествената активна съставка Belides™, която заличава съществуващите черни точки и обезцветявания по кожата и предотвратява появата им в бъдеще, като регулира процесите с помощта на Tyrosinaze enzyme. Не съдържа парабени. Поръчайте лесно, без регистрация. Доставка до избран от Вас адрес в цяла България.

Избелващият крем на GUTTO играе важна роля за подхранването и омекотяването на кожата. Може да се изпозва като перфектна основа за поставянето на грим. Кремът предпазва кожата от външното влияние на околната среда, като се подсилва нейния защитен механизъм.
Може да се употребява 12 месеца в годината. Нанася се върху почистена с тоник кожа всяка сутрин или всяка сутрин и вечер по желание.
Значително подобрение на кожната тъкан. С GUTTO Избелващ крем за лице с Belides™SPF 20+ кожата Ви може да бъде защитена от UVA и UVB лъчение и да има много по-младежки вид с гладък, здрав и гъвкав цвят на лицето.

Потребителите, които купуват този продукт, разглеждат още:

Имате въпроси? +359 892 217 777
Нужда от оферта? sales@gutto.bg
Нужда от помощ? support@gutto.bg