GUTTO Snail Cream Регенеративен крем със съставки от слуз от охлюв против акне и белези 50 мл

Regenerative Snail Cream

  • Производител: Gutto
  • Наличност: В наличност
  • Количество 50мл.

Регенеративният, анти акне крем с активни съставки от слуз от охлюв, увеличава регенеративната и регулираща способност, осигурява максимална защита срещу вредните външни фактори с максимална регенерация и овлажняване. Не съдържа парабени. Подходящ е за всякакъв тип кожа. Възстановява кожата, намалява бръчките, петната и следите от борбата с акне. Много ефективен при наранена кожа, заличава нови и стари белези. Намалява зачервяването, изгарянето и раздразненията, причинени от слънчевите лъчи. 

Това е изцяло естествен продукт. Съдържа екстракт от секрети на охлюви, който спомага за заличаването на петна, акне, бръчки, белези след раждане и много други проблеми, свързани с кожата. Кремът съдържа комбинация от алантоин, колаген, еластин, глюкоза, витамини, създадена от природата в секретите на охлюва, която връща младостта на кожата и тя засиява естествено красива. Слузта от охлюва спомага за поправката и възстановяването на черупката му, когато тя е била пукната или счупена. Това ѝ свойство е използвано при създаването на нашия анти-акне крем Gutto. Поръчайте лесно, без регистрация. Доставка до цяла България.

 


Помага за увеличаване способността на кожата да задържа влага, намалявайки появата на бръчки, петна, белези, черни точки и акне.
Нанасяйте крема сутрин и вечер след тонизиращо почистване на лицето, врата и областта на деколтето. Използва се само външно. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте при нормална стайна темпеатура.
При осемседмична редовна употреба помага за значително подобрение на кожната тъкан и намаляване появата на петна и бръчки. С GUTTO Есенциален крем със слуз от охлюв кожата Ви може да има много по-младежки вид с гладък, здрав и гъвкав цвят на лицето.

Потребителите, които купуват този продукт, разглеждат още:

Имате въпроси? +359 892 217 777
Нужда от оферта? sales@gutto.bg
Нужда от помощ? support@gutto.bg