GUTTO Essential Ant Egg Oil Cream For Woman Мравчен крем против нежелано окосмяване за тяло за жени 150 мл

Hair Reducing Ant Egg Oil Cream

  • Производител: Gutto
  • Наличност: В наличност
  • Количество 150мл.

Кремът зa тяло против нежелано окосмяване с Decelerine ™ e най-доброто натурално решение за нежелано окосмяване по тялото. 

Decelerine ™  е патентован продукт на Lipotec S.A. Испания, който представлява смес от активни съставки, които намаляват нежеланото окосмяване. Осигурява успокояващ, овлажняващ и противовъзпалителен ефект. Не съдържа парабени. 

Доказано е клинично, че Decelerine ™ са ефективни при инхибиране на растежа на косъма чрез насочване на клетките на космения фоликул, по време на тяхната фаза на растеж и отслабването на образуване на нови косми. Постепенно се намалява плътносттa и дължината на косъма.

Основни съставки в Decelerine ™ са екстракт от Aloe Vera листа (Aloe Barbadensis) и екстракт от Pseudoalteromonas Ferment. Известен още като Antarcticine, екстрактът от Pseudoalteromonas Ferment е агент за подобряване на състоянието на кожата, използван в редица anti-age продукти, поради способността му да се регенерира и за да защитава кожата, да съдейства за увеличаване на колагена и еластина, и подобряване на хидратацията на кожата.

Влияе на гъсто окосмяване, както и на мъх и малки единични косъмчета, с всякакъв цвят. Кремът е подходящ за борба с подкожни и врастнали косми. За интимните зони, препоръчваме нашия Gutto крем против нежелано окосмяване по лицето. Поръчайте лесно, без регистрация. Доставка до избран от Вас адрес в цяла България.

Значително спомага за намаляването, отслабването и забавянето на повторния растеж на окосмяването, увеличавайки качеството на кожната тъкан в местата на нанасяне. Докато защитава РН баланса на вашата кожа, този продукт също така повишава нейната мекота и еластичност.
След премахването на окосмяването чрез кола маска, епилатор или други методи, нанесете крема старателно, като масажирате от 5 до 10 минути. За най-ефективни резултати се препоръчва ежедневна употреба преди сън. Използва се само външно. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте при нормална стайна темпеатура. Преди употреба тествайте малко от количеството върху вътрешната част на китката.
GUTTO Ant Egg Oil Cream подпомага забавянето на растежа на космените фоликули и допринася много за оставането им във фаза на покой. Като резултат уникалният продукт GUTTO Ant Egg Oil Cream намалява количеството косми в зоните, където се нанася до 65%, отлага повторното им поникване с до 75% и ги прави по-немощни с до 46%. Това е един изцяло натурален продукт, който е създаден в резултат на научни и дерматологични тестове.

Потребителите, които купуват този продукт, разглеждат още:

Имате въпроси? +359 892 217 777
Нужда от оферта? sales@gutto.bg
Нужда от помощ? support@gutto.bg