За нас

Ние сме GUTTO Natural, марка натурална козметика с портфолио от продукти само с естествени съставки. Смятаме, че най-добрата грижа за себе си е тази от природата и затова нашата козметика предлага грижа за лицето, тялото и косата, която е без парабени и с изцяло природни съставки. Козметиката на GUTTO Natural съдържа патентовани иновативни биологично-активни съставки, разработени на базата на естествени суровини на Lipotec S.A. Испания и CRL Chemisches Laboratorium Dr. Kurt Richter GmbH – Германия, с доказан ефект.

Вярваме, че “Природната красота е на мода” и превърнахме това в наше мото. Приемаме естествената женска красота за наша мисия и сме готови да ти помогнем да я разкриеш и засияеш. Нашата цел е да ти предложим качествена натурална козметика на достъпна цена и да превърнем  ежедневната грижа за самата теб в разкрасителен ритуал.

Екип от професионалисти се грижи всяка една пратка, която получаваш, да е грижливо подбрана и опакована, защото знаем, че всичко е от значение - дори и най-малкият детайл. А след пристигането й също ще бъдем на линия, за да отговорим на твоите въпроси относно грижата за косата, лицето и тялото.

Бъди естествена и бъди себе си!

Твое,

GUTTO Natural


Имате въпроси? +359 892 217 777
Нужда от оферта? sales@gutto.bg
Нужда от помощ? support@gutto.bg